28.03.2011

Изменения к базовым тарифам

Субъектам хозяйственной деятельности

Уважаемые клиенты!

Согласно решению Тарифного комитета АКБ «ИНДУСТРИАЛБАНК» от 22.03.2011 и условий Договора банковского счета на осуществление расчетно-кассового обслуживания сообщаем про внесение изменений в базовые тарифы Банка:
- заменить формулировку названия р.2 "Тарифів Головного банку, всіх філій та відділень АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» на обслуговування юридичних та фізичних осіб – суб’єктів господарювання (крім банків), фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю" и изложить ее в следующей редакции: "Розрахунково-касове обслуговування установ та організацій, які утримуються з державного та місцевого бюджетів, комунальних підприємств (установ та організацій)".
- добавить к Примечаниям к р. 2 «Розрахунково – касове обслуговування установ та організацій, які утримуються з державного та місцевого бюджетів, комунальних підприємств (установ та організацій)» Тарифів Головного банку, всіх філій та відділень АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» на обслуговування юридичних та фізичних осіб – суб’єктів господарювання (крім банків), фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю" примечание следующего содержания: «За бажанням клієнтів (установ, організацій, які утримуються з державного та місцевого бюджетів, комунальних підприємств (установ та організацій), вони мають можливість обслуговуватися за Базовими тарифами на обслуговування юридичних та фізичних осіб - суб`єктів господарювання (крім банків), фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю), або за одним із діючих Тарифних пакетів».

Указанные изменения вступают в действие с 30.03.2011

Детальнее ознакомиться с изменениями Вы можете на нашем сайте по следующей ссылке

С надеждой на дальнейшее сотрудничество,
АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК»