21.12.2011

Измененения в тарифы на расчетно-кассовое обслуживание от 22.12.11

Субъектам хозяйствования

Шановні клієнти!

У зв’язку із прийняттям нового переліку операцій по розрахунково – касовому обслуговуванню які згідно з пп.196.1.5. Податкового Кодексу України не є об’єктом оподаткування податком на додану вартість (Постанова НБУ № 400 від 15.11.2011р.) внесено зміни до Тарифів Головного банку, всіх філій та відділень АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» на обслуговування юридичних та фізичних осіб – суб’єктів господарювання (крім банків), фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю, Тарифів установ та організацій, які утримуються з державного та місцевого бюджетів, комунальних підприємств, установ та організацій» та до Тарифних пакетів «Стартовий», «Бізнес», «Бізнес - Перспектива», «Галузевий», «Комплексний», «Корпоративний» в частині видалення ПДВ з вартості операцій, а саме:
- з п. 9 «Прийняття чеків на інкасо» р. 1 «Розрахунково – касове обслуговування» Тарифів Головного банку, всіх філій та відділень АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» на обслуговування юридичних та фізичних осіб – суб’єктів господарювання (крім банків), фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю та Тарифного пакету «Стартовий». Також змінити формулювання вищевказаного пункту зі старої «Прийняття чеків на інкасо» на нову «Інкасо іменних чеків»;
- з вартості операцій Систем дистанційного обслуговування р. 1 та р. 2 Тарифів Головного банку, всіх філій та відділень АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» на обслуговування юридичних та фізичних осіб – суб’єктів господарювання (крім банків), фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю, Тарифів установ та організацій, які утримуються з державного та місцевого бюджетів, комунальних підприємств, установ та організацій, Тарифних пакетів «Стартовий», «Бізнес», «Бізнес - Перспектива», «Галузевий», «Комплексний», «Корпоративний» виключити слова «в т.ч. ПДВ» залишивши тариф без змін.

У зв’язку з тим, що за умовами конкурсу з визначення банків України, які залучатимуться до касового обслуговування з метою оплати готівкою чеків органів Державної казначейської служби України у 2012 – 2014 роках АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» акцептовано в наступних розмірах за регіонами присутності Банку, внесено наступні зміни до пп. 3.1.1. «Видача готівкових коштів в національній валюті за чековими книжками Державного казначейства України» пп. 3.1. «Видача готівкових коштів» п. 3 «Касове обслуговування» р.2 «Тарифи установ та організацій, які утримуються з державного та місцевого бюджетів, комунальних підприємств, установ та організацій» Тарифів Головного банку, всіх філій та відділень АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» на обслуговування юридичних та фізичних осіб – суб’єктів господарювання (крім банків), фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю та до Тарифного пакету «Стартовий», а саме :

Тарифи Головного банку, всіх філій та відділень АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" на обслуговування юридичних та фізичних осіб - суб`єктів господарювання (крім банків), фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю

Тарифний пакет «Стартовий» на обслуговування юридичних та фізичних осіб - суб`єктів господарювання (крім банків), фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю

2. Установ та організацій ,які утримуються з державного та місцевого бюджетів, комунальних підприємств (установ та організацій)

№ п/п
 Операція (послуга)
Вартість операції (послуг)
Національна валюта
Іноземна валюта
(грн. екв. суми за курсом НБУ)
Касове обслуговування

3.1.
Видача готівкових коштів:

З.1.1.
в національній валюті

- за чеками Державного казначейства України
Дніпропетровська філія, відділення в м.Кривий Ріг - 0,15 % від суми операцій
Відділення в м.Донецьк - 0,17% від суми операцій
РУБОзК та відділення в м.Запоріжжя та Запорізькій області (Бердянськ, Мелітополь, Дніпрорудне, Пологи) - 0,15% від суми операцій
Відділення у м.Івано-Франківськ - 0,17% від суми операцій
Луганська філія та відділення в Луганській області (Краснодон, Алчевськ, Сєверодонецьк) – 0,17 % від суми операцій
Львівська філія – 0,17 % від суми операцій
Відділення в м. Миколаїв – 0,17 % від суми операцій
Відділення в м. Одеса – 0,17 % від суми операцій
Кременчуцька філія та відділення в Полтавській області (Полтава, Комсомольськ) - 0,15% від суми операцій
Відділення в м. Рівне – 0,17% від суми операцій
Сумська філія та відділення Сумської області (Ромни, Лебедин) – 0,1 % від суми операцій
Відділення в м. Тернопіль – 0,17 % від суми операцій
Херсонська філія – 0,17 % від суми операцій
Відділення в м. Черкаси – 0,17 % від суми операцій
Київська філія – 0,15 % від суми операцій
Відділення в м. Севастополь – 0,17% від суми операцій

Зазначені зміни, вступають в дію з 22.12.2011 р.

Сподіваємось на взаєморозуміння та подальшу плідну співпрацю.