Інтернет

Новини банку

24.10.2016

Запорізька книжкова толока - 2016 підводить підсумки

23 жовтня 2016 року у виставковому центрі "Козак-Палац" пройшло офіційне закриття Запорізької книжкової толоки - ярмарку і літературного фестивалю, що проходив в Запоріжжі 21-23 жовтня 2016 року.

Традиційно до відвідувачів, учасників і гостей Фестивалю звернувся директор фестивалю Ігор Гармаш. ІНДУСТРІАЛБАНК, що виступив не лише фінансовим партнером фестивалю, але й організував для усіх гостей Толоки зону відпочинку, також підвів підсумки заходу.

Фатіма Тисячник, начальник відділу маркетингу і реклами АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК", у своєму зверненні відмітила високий рівень заходів, що відбулися у рамках фестивалю, і від імені Голови Правління АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" Михайла Букрєєва виразила особливу вдячність та найкращі побажання усім, хто взяв участь в організації Толоки.

Відвідувачі, які в ході трьох днів роботи Толоки заповнювали анкети, взяли участь в розіграші призу від ІНДУСТРІАЛБАНКа. Безпосередньо на церемонії закриття анкети були поміщені у велику прозору чашу, і маленька помічниця із залу витягнула ту, що першу, що попалася. Так був визначений переможець і щасливий володар Power - bank для заряджання мобільних телефонів та електронних книг. Оскільки щасливчика в залі не виявилось, подарунок знайде свого власника вже в самий найближчий час.

В ході церемонії закриття Запорізької книжкової толоки були вручені пам'ятні подарунки учасникам, зокрема кращою книгою було визнано книгу "Видавництво Старого лева" (м. Львів). Всього в заходах фестивалю брали участь 60 видавництв, понад 140 авторів, у виставковому центрі "Козак-Палац" працювало 6 локацій для заходів. Було реалізовано близько 270 подій на усіх локаціях, у тому числі "Ніч української драми" і "Музично-поетична ніч". Офіційне підведення підсумків Запорізької книжкової толоки відбудеться в ході завершальної прес-конференції наприкінці жовтня 2016 року.

"Другий рік підряд завдяки літературному фестивалю "Запорізька книжкова толока" на три дні наше місто стає інтелектуальною столицею України. Тепер до нас приїжджають не лише за книгами і подіями, але й за змінами, у тому числі в суспільстві. Основним завданням фестивалю цього року був пошук шляхів розуміння за допомогою культури, мистецтва і співтворчості. Після завершення Толоки цей процес продовжився. Для ІНДУСТРІАЛБАНКа це маркер позитивних соціальних змін, які ми завжди готові підтримати", - прокоментував Михайло Букрєєв, Голова Правління АКБ " ИНДУСТРИАЛБАНК".

Довідка:

Проект Запорізька книжкова толока - 2016 реалізовується у рамках проекту Українська ініціатива посилення громадської довіри (UCBI), яка фінансується Агентством США по міжнародному розвитку (USAID). Проект "Платформа громадських ініціатив "Простір можливостей" реалізовується громадською організацією "Центр мистецтв "Арт-простір" у рамках проекту "Підтримка територіальних суспільств України у зв'язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб", яка є однією з ініціатив інфраструктури програми для України, що фінансується німецьким урядом і виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році - універсальний Банк, що надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами агентства "Кредит-рейтинг" на рівні uaА - з прогнозом "стабільний".