Інтернет
Банкомати

Новини банку

01.06.2017

Свято підшефних: Індустріалбанк вітає з ювілеєм унікальний для України колектив - ансамбль танцю і пісні в жестовому виконанні "Ритм"

В травні Індустріалбанк взяв участь у святковому концерті до 20-річчя народного художнього колективу ансамблю танцю і пісні в жестовому виконанні "Ритм".

Ансамбль "Ритм" - це частина комплексу "Кам`янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Запорізької обласної ради.

Банк надає фінансову підтримку школі-інтернату більше 10 років. З нагоди свята вихованці ансамблю отримали від шефів солодкі і корисні подарунки.

"Велика честь бути запрошеними на свято. Робота колективу школи - це приклад працьовитості, завзятості і безмежної любові. Хотілося б, щоб ці діти зберегли на своєму життєвому шляху життєрадісність і відкритість, даруючи світло оточенню. - Відмітила Фатіма Тисячник, начальник відділу маркетингу і реклами Індустріалбанку. - Участь бізнесу в реалізації соціальна значимих проектів, в підтримці освітніх, культурних, спортивних напрямів, що реалізовуються для дітей і молоді, є запорукою побудови здорової сильної України. І ми раді робити свій вклад в майбутнє країни".

Артисти ансамблю, а це дівчатка і хлопчики від 6 років, представили прекрасну концертну програму, таку ж радісну і світлу, як вони самі. "Наш колектив " Ритм" - єдиний в Україні ансамбль танцю і пісні в жестовому виконанні. І ми гордимося своїми вихованцями - красивими, талановитими, життєрадісними і працелюбними", - поділилася Галина Панченко, директор школи-інтернату.

Довідка:

АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році - універсальний Банк, що надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена міжнародними рейтингами незалежного рейтингового агентства "Кредит-рейтинг" на рівні uaА - з прогнозом - стабільний.

Кам`янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат відкрита в 1975 році у Молочанську, а з 1991 року знаходиться в селі Кам`янське Запорізькій області. У школі вчиться 209 дітей. Більше 70 дітей займаються в єдиному в Україні ансамблі танцю і пісні в жестовому виконанні.

Народний колектив танцю "Ритм" - єдиний в Україні ансамбль танцю і пісні в жестовому виконанні. У колективі займається більше сімдесяти дітей, що недочувають, від 6 до 20 років. "Ритм" - лауреат VІІ Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості "Повір в себе", володар гран-прі Всеукраїнського фестивалю дитячої хореографії "Веселкове коло", учасник ІІ Міжнародного фестивалю дитячої творчості "Веспремские гри" в Угорщині, дипломант ІІ Міжнародного хореографічного фестивалю "Містерія Dance, 2009", дипломант ІХ Всеукраїнського фестивалю "Дніпровські зорі" 2009 рік і багатократний переможець всеукраїнських конкурсів "Таланти твої, Україно", "Повір у себе".