Інтернет
Банкомати

Новини банку

24.07.2017

Індустріалбанк та Експрес-банк - разом сильніше: порядок денний зборів акціонерів

До порядку денного зборів акціонерів Індустріалбанку, запланованого на 1 серпня 2017 року, включено питання про затвердження плану реорганізації Експрес-банку та приєднання його до Індустріалбанку. У планах також розгляд кандидатур до складу Правління об'єднаного Банку. В цей же день відбудуться збори акціонерів Експрес-банку з аналогічним порядком денним.

Збори акціонерів Індустріалбанку відбудуться 1 серпня 2017 року у Запоріжжі о 12:00 годині по вул. Сталеварів, 8 А, кімната 220 (відділення Індустріалбанку). Регістрація учасників з 11:00 до 11:45. Всього во порядку денному зборів 15 питань, основні питання пов`язані з реалізацією процедури об`єднання двох фінансових установ однієї банківської групи - Індустріалбанку та Експрес-банку.

У листопаді 2015 року, згідно з рішенням Комітету національного Банку України з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем від 4 листопада 2016 року № 501, визначено банківську групу у складі трьох організацій фінансового ринку: Індустріалбанку, Експрес-банку та страхової компанії "Захід-Резерв".

Більш детальну інформацію про порядок денний можна отримати на сайті Банку за посиланням.

Довідка:

Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований у 1990 році — універсальний Банк, що надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так й населенню. Фінансову надійність Банку підтверджено рейтингами незалежного рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг" на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (27.06.2017 р.). Рейтинг  свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи у зрівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Учасниками Індустріалбанку є Дворецька Роза (громадянство Ізраїль, пряма участь - 48,3457%; опосередкована участь - 17,1884 %); Страхове товариство з додатковою відповідальністю «Захід-Резерв» (Україна, пряма участь — 17,1884 %); Дворецький І. В. (Україна, пряма участь — 3,9979%); Дворецька А. Н. (Україна, пряма участь — 0,3946%).

Експрес-Банк (м.Київ) засновано у 993 році. Діяльність банку повязана з наданням різних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. Фінансову надійність Банку підтверджено рейтингами агентства «IBI-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний».