Інтернет
Банкомати

Новини банку

07.08.2017

Індустріалбанк спрощує кредитування малого бізнесу

З серпня 2017 року фізособи - підприємці можуть скористатися новою програмою фінансування від Індустріалбанку - овердрафтом на поточному рахунку на термін до 12 місяців і на суму до 500 тис. гривень.

"Овердрафт для фізосіб - підприємців розроблений для фінансування поточної діяльності бізнесу та  поповнення  оборотних коштів. Кредитні кошти видаються у вигляді овердрафту з лімітом в 30% від суми "чистих" надходжень грошових коштів від основної діяльності на рахунок позичальника", - коментує Сергій Романенко, начальник управління роздрібного безнесу Індустріалбанку.

Новий кредитний продукт має безліч переваг, що спрощують співробітництво кліентів та банку, а саме:

• погашення заборгованості та відсотків за кредитом здійснюється автоматично, шляхом списання грошових коштів за рахунку позичальника;
  • банк залишає за клієнтом можливість перегляду ліміту кредитних коштів, за умови збільшення обороту коштів на рахунках;
  • відсутність необхідності в конкретизації цільового призначення кредитних коштів та надання застави.
Останній фактор спрощує не тільки процедуру оформлення кредиту, а й допомагає малому бізнесу у короткі терміни поповнювати оборотні кошти для розвитку.

Більш детальну інформацію по продукту "Овердрафт для ФОП" можна отримати тут

Довідка:
Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований у 1990 році  — універсальний Банк, що надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям так і населенню. Фінансову надійність Банку підтверджено рейтингами незалежного рейтингового агентства "Кредит-Рейтинг" на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (27.06.2017).

Прибуток, отриманий  Індустріалбанком в I півріччі 2017 р. складає близько 3,9 млн грн. Активи Банку складають 2,8 млрд грн, власний капітал – 850 млн грн. Кредитний портфель Банку досяг відмітки у 2,0 млрд грн, де 1,9 млрд грн – кредити юридичним особам.

Індустріалбанк проходить процес об`єднання з «Експрес-Банком» (м.Київ), шляхом приєднання останнього.