Інтернет

Новини банку

28.09.2017

Індустріалбанк надав фінансову підтримку Роменському коледжу КНЕУ

Напередодні Дня вчителя та з нагоди 70-літнього ювілею Індустріалбанк надав спонсорську допомогу Роменському коледжу КНЕУ ім. В. Гетьмана на покращення матеріально-технічної бази.

Індустріалбанк співпрацює з Роменським коледжем КНЕУ з 2008 року і за цей час між колективами склалися тісні партнерські та дружні стосунки. Що ж до студентів, то одне з відділень коледжу готує фахівців напряму «Фінанси, банківська справа та страхування», які користуються послугами Індустріалбанку та під час навчання отримують перший досвід взаємодії з різними сервісами банку.

«Одне з завдань, яке ми ставимо перед собою, — сприяти розвитку регіонів, у яких представлений Індустріалбанк. Ми надаємо підтримку навчальним закладам, закладам охорони здоров’я та допомагаємо у проведенні культурних та спортивних заходів. Співпраця з ВУЗами та школами — важлива складова нашої діяльності. Крім спонсорської підтримки, ми вчимо молодь впевнено будувати впевнене фінансове майбутнє, що так само важливо, як і якісна освіта за фахом», — відзначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

Роменський коледж КНЕУ є складовою Національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Історія коледжу почалася у 1900 році, коли Роменське земляцтво організувало в с. Глинськ показову майстерню. Згодом майстерня була реорганізована в Глинський скло-фаянсовий технікум, а у 1947 — в індустріальний технікум, який пізніше був переведений до міста Ромни. Сьогодні коледж готує спеціалістів з семи спеціальностей, а найбільшою гордістю закладу є його випускники.

Довідка:
Індустріалбанк (м.Запоріжжя), заснований в 1990 році - універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (27.06.2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків ".

Експрес-Банк (м.Київ) створений в 1993 році. Діяльність банку спрямована на надання різних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. Фінансова надійність банку підтверджена рейтингами агентства «IBI-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний».