Інтернет
Банкомати

Новини банку

03.10.2017

Індустріалбанк готує приємні сюрпризи для відвідувачів Толоки

26 вересня 2017 року в Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Горького відбулася прес-конференція з організаторами та партнерами Запорізького міжнародного фестивалю «Запорізька книжкова толока-2017».

На прес-конференції однієї з наймасштабніших культурних подій країни на запитання журналістів відповідали Ігор Гармаш, директор Запорізької книжкової толоки, та Олена Заставна, програмний директор заходу. Від імені Індустріалбанку, як офіційного партнера цьогорічного фестивалю, на прес-конференції була присутня Анна Цема, представник відділу маркетингу та реклами.

«Індустріалбанк створить для відвідувачів та учасників Толоки спеціальний майданчик відпочинку – Lounge zone. Ми спостерігали минулого року, як наш майданчик користувався популярністю серед містян, тому вирішили продовжити традицію і в цьому році. На майданчику гості фесту зможуть читати придбані книжки, ділитися враженнями від заходів Толоки, чи просто відпочити, оскільки потрапивши на Толоку, тут можна провести щонайменше півдня», — зазначила Анна Цема, провідний спеціаліст відділу маркетингу та реклами Індустріалбанку, — «Ми готуємо численні приємні несподіванки для гостей Толоки — від розіграшів призів до фан-зони для фото, тож чекаємо всіх на фестивалі».

Ігор Гармаш та Олена Заставна детально розповіли про програму фестивалю, який відбудеться 27-29 жовтня у Запоріжжі, про учасників та події, які пройдуть протягом трьох днів Толоки. Гості фестивалю зможуть придбати щойно видані книги, познайомитися з їх авторами, відвідати безліч майстер-класів, кінопокази, побачити виступи музичних та театральних колективів та інші цікаві події.

На Толоці будуть представлені близько 30 видавництв, а на конкурс «Найкраща книга Запорізької книжкової толоки» вже подано 127 книг. Спеціальна номінація та лейтмотив цьогорічної Толоки – «Поміж рядків». Йдеться про пошуки справжньої сутності речей та подій, те, що намагаються зрозуміти і розкрити у своїх творах сучасні письменники.

Як й минулого року, для дітей буде діяти творчий простір «Книголісся», який набув великої популярності серед малечі та їх батьків. Додатково в цьому році для підлітків на Толоці буде відкрито майданчик робототехніки, мета якого — сприяти розвитку у дітей технічного мислення.

Довідка:
Індустріалбанк (м.Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (27.06.2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків".

Експрес-Банк (м.Київ) створений в 1993 році. Діяльність банку спрямована на надання різних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. Фінансова надійність банку підтверджена рейтингами агентства «IBI-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний».