Інтернет
Банкомати

Новини банку

09.10.2017

Індустріалбанк входить в ТОП-20 банків країни, з якими працюють страхові компанії

За даними Національної комісії фінансових послуг, в першому півріччі 2017 року обсяг активів страхових компаній в гривні склав 10,7 млрд. Депозити страховиків на поточних рахунках в іноземній валюті виросли до 1,8 млрд грн.

На 20 банків приходиться 86,6% всіх депозитів страхової галузі, що в гривневому еквіваленті склало 9,26 млрд грн. Майже половина всієї суми - 47,7% була розміщена в державних банках. У числі комерційних банків страхові компанії незмінно довіряють депозити Індустріалбанку.

«Індустріалбанк тривалий час співпрацює з низкою страхових компаній. При виборі банку для розміщення депозитних коштів страховим компаніям важлива надійність фінансового партнера, яку в Індустріалбанку підтверджено національним рейтинговим агентством. Зі свого боку Банк довіряє компаніям-партнерам страхування заставного та власного майна, кредитів, відповідальності, а також життя позичальників. Це довірчі, партнерські відносини, які мають двосторонній характер», - зазначив Сергій Демчишин, начальник відділу роботи зі страховими компаніями Індустріалбанку.

Довідка:
Індустріалбанк (м.Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (27.06.2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків".

Експрес-Банк (м.Київ) засновано в 1993 році. Діяльність банку спрямовано на надання різних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. Фінансову надійність банку підтверджено  рейтингами агентства «IBI-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний».