Інтернет
Банкомати

Новини банку

23.10.2017

Індустріалбанк проводить уроки фінансової грамотності для школярів

19 жовтня 2017 року рамках Всесвітнього дня заощаджень в Україні Індустріалбанк знову зустрівся з учнями Запорізького ліцею «Перспектива». Цього разу Сергій Каменєв, начальник одного із запорізьких відділень Індустріалбанку, провів урок для ліцеїстів шостих класів.

Перед початком уроку директор ліцею «Перспектива» Костянтин Саміло зазначив: «Учні стають дорослішими, їм доводиться вчитися поводитися з грошима, правильно їх витрачати, зберігати, користуватися банківськими послугами, і в навчанні цьому нам на постійній основі допомагає Індустріалбанк».

Ліцеїсти були активні, задавали складні й часом несподівані питання. Діти запитували про обслуговування клієнтів Банком, міжбанківських відносинах і про те, які можливості вони отримають при оформленні платіжної картки. Найбільш активні отримали свинки-скарбнички від Незалежної асоціації банків України, а всі ліцеїсти - набори від Індустріалбанку з сувенірами, солодощами і виданнями про грамотне управління фінансами.

«Ми пропонуємо школярам та їхнім батькам можливість вже з початкової школи оформляти дітям платіжні картки. Користування ними навчить дитину багато чому. Перш за все, це розуміння необхідності вже в школі контролювати свої заощадження: скільки витрачено, який залишок на рахунку. Також це виховання почуття відповідальності за збереження коштів на картці, зберігання секретної інформації про ПІН та CVV-код і багато іншого», - підсумував Сергій Каменєв.

Індустріалбанк не перший рік приймає участь в проекті «Всесвітній день заощаджень в Україні», який проводиться з ініціативи НАБУ. Мета проекту - підвищення культури заощаджень і довіри до банківського сектору. Протягом жовтня фахівці Індустріалбанку проводять уроки фінансової грамотності для школярів в містах присутності Банку. З 23 по 27 жовтня відкриті уроки відбудуться в школах Кременчука, Львова, Сум і Запоріжжя. А про те, як вони пройшли, розповімо на сайті і сторінці Індустріалбанку у фейсбуці.

Довідка:
Індустріалбанк (м.Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (27.06.2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків".

Експрес-Банк (м.Київ) засновано в 1993 році. Діяльність банку спрямовано на надання різних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. Фінансову надійність банку підтверджено  рейтингами агентства «IBI-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний».