Інтернет

Новини банку

27.10.2017

Індустріалбанк запрошує на Толоку

27 жовтня 2017 року розпочався Запорізький міжнародний фестиваль «Запорізька книжкова толока-2017», який триватиме продовж трьох днів. На урочистому відкритті до гостей звернувся Ігор Гармаш, директор Запорізької книжкової толоки, якій розповів про програму Фестивалю. Від Індустріалбанку привітала запоріжців з масштабною культурною подією Тисячник Фатіма, директор з маркетингу Індустріалбанку.

«Толока – один з найулюбленіших проектів програми соціальної відповідальності Індустріалбанку, адже по-перше , він відбувається у Запоріжжі – рідному місті банку. По-друге, він робить Запоріжжя  культурною столицею країни, збираючи гостей з усієї України. До того ж  Толока не лише книжковий ярмарок, але й низка культурних подій: вистав, виставок, майстер-класів, презентацій книг, зустрічей з митцями. По–третє, Толока цікава людям різного віку – від малечі до людей похилого віку, адже кожен знайде для себе і приємний відпочинок, і  нові знання», — зазначила Фатіма Тисячник, — «Чекаємо на фестивалі, адже Індустріалбанк традиційно створив лаунж-зону для відпочинку,  а також для гостей підготований конкурс з розіграшу павер-банку, дізнатися про умови можна у нашій стрічці у Фейсбуці або у листівках, які надають організатори при вході кожному відвідувачу».

На Толоці представлені близько 30 видавництв, а на конкурс «Найкраща книга Запорізької книжкової толоки» вже подано 127 книг. Спеціальна номінація та лейтмотив цьогорічної Толоки – «Поміж рядків». Йдеться про пошуки справжньої сутності речей та подій, те, що намагаються зрозуміти і розкрити у своїх творах сучасні письменники.

Як й минулого року, на дітей чекає творчий простір «Книголісся», який набув великої популярності серед малечі та їх батьків. Додатково в цьому році для підлітків на Толоці буде відкрито майданчик робототехніки, мета якого — сприяти розвитку у дітей технічного мислення.

Довідка:
Індустріалбанк (м.Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (27.06.2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків".

Експрес-Банк (м.Київ) засновано в 1993 році. Діяльність банку спрямовано на надання різних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. Фінансову надійність банку підтверджено  рейтингами агентства «IBI-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний».