Інтернет

Новини банку

01.11.2017

Індустріалбанк підводить підсумки Толоки-2017

З 27 по 29 жовтня 2017 року в Запоріжжі пройшов масштабний міжнародний фестиваль «Запорізька книжкова толока-2017». Другий рік поспіль Індустріалбанк виступає офіційним партнером Толоки. Цього року крім традиційної зони відпочинку та розіграшу пауер-банку серед гостей фестивалю, за участі банку було проведено квест для підлітків, якими опікується благодійний фонд Імпульс.юа.

Запорізька книжкова толока від початку є значно більшим, ніж суто книжковий ярмарок. Це грандіозна культурна подія, яка поєднує різні види мистецтва та можливість зануритися у життя фестивалю. У 2017 році на Толоці були представлені 61 видавництво, 9 книжкових магазинів, 16 іноземних, всеукраїнських та місцевих організацій, а також 7 письменників, які персонально познайомили відвідувачів за своїми книгами. Загалом у Толоці взяло участь більше 200 митців. Загальна кількість відвідувачів – більше 12 000, серед них 47% жінок, 30% чоловіків і 23% дітей. Окрім цього, діяло 7 арт-проектів: фотовиставки Олексія Толмачова та Сергія Лаврова, українсько-канадський проект «Емігрантки», ЛомоСтіна Дениса Мамонтова, «Запоріжжя історичне» арт-галереї Юрія Баранніка, виставка ілюстрацій Ольги Верменич, демонстрація колекції дизайнерського одягу Олесі Вакуленко «Дерево життя».

«Запорізька книжкова толока стала однією з найважливіших мистецьких подій Запоріжжя. Фестиваль набирає потужності і нам приємно бачити, як він змінюється і зростає. Підтримка культурних проектів — це важлива складова соціальної відповідальності бізнесу. Для Індустріалбанку це можливість зробити фестиваль доступним для кожного і 12 тисяч відвідувачів – це свідчення того, що наші зусилля недаремні», — відзначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

Окрім фінансової участі у організації Толоки Індустріалбанк влаштовує зону відпочинку для гостей фестивалю, яка постійно користується популярністю. Також для гостей проходить розіграш призу — пауер-банку. Цього року для участі в розіграші необхідно було зробити фотографію у лаунж-зоні банку з улюбленою або придбаною на Толоці книжкою. Перемогу здобула Вероніка Приходько.

Захоплюючий квест на Запорізькій книжковій толоці пройшов для підлітків із вразливих категорій населення. Організатор квесту — культурна асоціація «Новий Акрополь», а подарункові сертифікати на придбання книжок забезпечив Індустріалбанк.

Участь у квесті взяли 12 підлітків із сімей у складних життєвих обставинах. Це діти із багатодітних, неповних, малозабезпечених сімей, із числа внутрішньо переміщених осіб, діти з особливими потребами тощо. Кожна із трьох команд-учасниць отримала сертифікати на придбання книжок. Саме сертифікати, за словами ініціаторів заходу, а не вже обрані книги, дозволили учасникам квесту ще більше зануритись у атмосферу книжкового ярмарку, відчути його «на смак» та обрати собі подарунки. Своїми сертифікатами діти тут же з радістю скористалися.

Микола Колодяжний, директор благодійного фонду «Імпульс.ЮА», зазначив: «Ми щиро вдячні Індустріалбанку та голові правління Михайлу Букрєєву за те, що відгукнулися на прохання забезпечити подарункові сертифікати для наших підопічних. Для дітей вони стали, мабуть, найяскравішим спогадом про перебування на Толоці».

Серед книжок, які були обрані — «Країна Мумі-Тролів», «Форест Гамп», «Дівчина з перловою сережкою» та інші. Приємно відзначити і наступне: самі учасники квесту вирішили, що після того, як прочитають книжки, передадуть їх своїм одноліткам.

Довідка:
Індустріалбанк (м.Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (27.06.2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків".

Експрес-Банк (м.Київ) засновано в 1993 році. Діяльність банку спрямовано на надання різних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. Фінансову надійність банку підтверджено рейтингами агентства «IBI-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний».