Інтернет
Банкомати

Новини банку

02.11.2017

Школярі вчаться принципам заощадження з Індустріалбанком

Школярі вчаться принципам заощадження з Індустріалбанк Індустріалбанк продовжує проводити уроки фінансової грамотності для школярів в рамках Всесвітнього дня заощаджень в Україні. 24 жовтня 2017 року відбувся урок для учнів третього класу класичних ліцею при ЗНУ в Запоріжжі, а 25 жовтня - відкритий урок у восьмому класі Кременчуцької школи № 11.

«Одне із наших завдань в рамках проекту - дати дітям розуміння доступних їм фінансових інструментів, показати, як ними користуватися. Учні знайомляться з організацією банківської системи України і вчаться вже в школі взаємодіяти з банком, як зі своїм фінансовим партнером», - зазначив Сергій Каменєв, начальник відділення № 16 у Запоріжжі, який й провів урок для школярів класичного ліцею.

Варто зазначити, що вибір цього ліцею для проведення уроку не випадковий. У 2016 році тоді ще другий клас Запорізького ліцею побував на екскурсії в одному з відділень Індустріалбанку в Запоріжжі. В цьому році самі школярі запросили представника банку до ліцею і під час відкритого уроку демонстрували отримані раніше знання: згадували найяскравіші моменти екскурсії, активно відповідали і задавали зустрічні питання, підводили підсумки почутого.

Урок в Кременчуці було проведено Інною Бондаревою, заступником начальника місцевого Регіонального відділення банку. Учні старшої школи активно цікавилися питаннями накопичень і заощаджень, але найважливішим виявилося питання про те, якими послугами банку діти можуть користуватися вже зараз. «Підростаюче покоління добре розуміється на сучасних технологіях. Тому на уроці ми говорили про переваги digital-банкінгу, його можливостях, а також умовах оформлення та користування платіжними картами для підлітків. Учні та педагоги дуже зацікавлені в проведенні подібних заходів, і ми впевнені, що наші зустрічі продовжаться», - зазначила Інна Бондарєва.

Після закінчення уроків всі школярі отримали сувеніри, навчальні листівки від Індустріалбанку та Незалежної Асоціації Банків України.

Довідка:
Індустріалбанк (м.Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (27.06.2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків".

Експрес-Банк (м.Київ) засновано в 1993 році. Діяльність банку спрямовано на надання різних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. Фінансову надійність банку підтверджено рейтингами агентства «IBI-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний».