Інтернет

Новини банку

14.12.2017

Стабільність Індустріалбанку знову отримала підтвердження

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Індустріалбанку на рівні uaA- з прогнозом «стабільний».

Стабільний прогноз свідчить про відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу Банку в наступному році, а також підтверджує високу кредитоспроможність і фінансову стійкість Банку. Рішення Рейтингового комітету агентства було прийнято на засіданні, яке відбулося 8 грудня 2017 р.

Індустріалбанк співпрацює з національним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» з 2009 року. Рейтинг uaА- з прогнозом «стабільний» було присвоєно Індустріалбанку в травні 2016 і підтверджений в грудні 2016 року, а потім в червні і тепер в грудні 2017 року (Історія рейтингу тут). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

«У цьому році ми пройшли злиття з Експрес-Банком і продовжуємо розвиток, зміцнюючи позиції на ринку і зберігаючи високу репутацію у клієнтів. Тому чергове підтвердження рейтингу на рівні «uaA-» - це ще одна оцінка надійності, стійкості Індустріалбанку та доказ продуманої фінансової політики, яку ми ведемо більш 27 років », - зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

При підтвердженні кредитного рейтингу агентство «Кредит-Рейтинг» використовувало фінансову звітність Індустріалбанку за II і III квартали 2017 р. Рішення рейтингового комітету агентства можна подивитися тут.

Довідка:
Індустріалбанк (м.Запоріжжя), заснований в 1990 році - універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (08.12.2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайта) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків ".