Інтернет

Новини банку

27.12.2017

Робота Індустріалбанку на зимові свята

Індустріалбанк повідомляє про графік роботи відділень по всій території України на новорічні свята та Різдво.

Зокрема:

- 29 грудня 2017 року операційний час у відділеннях банку встановлено до 12.00;

- 2 січня 2018 року банк працює без клієнтів для забезпечення комплексу робіт, пов’язаних з початком нового звітного року;

- з 3 по 5 січня та з 9 січня 2018 року відділення банку працюватимуть в звичному режимі.

Мережа банкоматів Індустріалбанку впродовж усіх вихідних та святкових днів буде працювати безперебійно. Для уникнення будь-яких незручностей при проведенні платежів чи інших операцій у відділеннях банку, просимо не відкладати візит до банку на останні робочі дні року.
Нагадуємо, що коли є потреба заблокувати платіжну картку, наприклад, у випадку її втрати, або ж якщо клієнт бажає розпочати сплачувати карткою в інтернеті, необхідно зв’язатися з Процесинговим центром банку одним зі способів:
1.      Зателефонувати за номером 0 800 50 35 35 та після з’єднання з Процесинговим центром пройти процедуру ідентифікації власника карткового рахунку.
2.      Звернутися по скайпу: akbindustrialbank.
3.      Зателефонувати за номером 044 206 8525 у випадку, якщо телефонуєте з-за кордону.
Потрібно мати на увазі, що обмеження по розрахунках карткою за дзвінком знімаються на одну добу. Якщо бажаєте зняти обмеження на увесь строк дії картки, потрібно особисто звернутися до відділення банку, у якому обслуговуєтеся, з паспортом та ІПН, та написати відповідну заяву.

Довідка:
Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (08.12.2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків".