hamburger button

АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" вітає Першого заступника Голови Наглядової Ради Ярослава Романюка з обранням до Дорадчої групи експертів!

Повідомляємо з радістю, що Перший заступник Голови Наглядової Ради АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" Ярослав Романюк  отримав вражаючу підтримку судової спільноти!

18 вересня 2023 року Члени Ради суддів України, за підсумками таємного голосування, призначили Ярослава Михайловича Романюка членом першого складу Дорадчої групи експертів.

Нагадаємо, що відбір суддів Конституційного Суду України відтепер  здійснює  виключно Дорадча група експертів.

Це історичне обрання в Україні, і ми щиро вітаємо Ярослава Романюка із цією визначною посадою. Його професіоналізм, досвід та відданість справі є безсумнівними, що і стало головною причиною цього успіху!

Ярослав Романюк є поважною особистістю  нашої фінансової інституції і вже довгий час допомагає зміцнювати позиції АКБ"ІНДУСТРІАЛБАНК" на фінансовому ринку. Його обрання до Дорадчої групи експертів свідчить про високий рівень довіри та компетентності, які  його характеризують.

Ми переконані, що це обрання сприятиме подальшому розвитку та вдосконаленню конституційності владної системи України, а також  вже позиціонує АКБ"ІНДУСТРІАЛБАНК"  як фінансову установу, яка спирається виключно на  кваліфікованих та досвідчених фахівців.

 Вітаємо Ярослава Романюка з цією важливою та досягнутою метою, щиро бажаємо йому подальших успіхів у виконанні цієї відповідальної місії!

Не нашли необходимую информацию?

Укажите свой номер телефона и мы перезвоним в ближайшее время!