hamburger button

Оголошення для клієнтів! Оновлення тарифів!


Шановні клієнти!

Інформуємо Вас про зміни до «Тарифи на обслуговування поточних рахунків з використанням платіжних карток та платіжних карток АКБ “ІНДУСТРІАЛБАНК”.

З 27.11.2023 року вступають в дію нові тарифи «Тарифи на обслуговування поточних рахунків з використанням платіжних карток та платіжних карток АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» для фізичних осіб (під виплати суми депозитів після закінчення строку та відсотків по ним) ДЕПОЗИТНІ КАРТКИ та продукту ПРИБУТКОВИЙ" в частині оновлення видів платіжних карток, шляхом впровадження нових карток з безконтактною технологією.

3 27.11.2023 року вводяться в дію зміни до Тарифів на обслуговування поточних рахунків з використанням платіжних карток та платіжних карток АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» для фізичних осіб «ПРИВАТНА КАРТКА», в частині «Поповнення поточного рахунку з використанням платіжних карток шляхом перерахування у безготівковій формі» та зняття готівки у мережі банкоматів і у касах (з використанням картки) АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК»

У зв’язку з цим, звертаємо Вашу увагу, що ознайомитись з новими тарифами можна у відділеннях Банку, а також на офіційному веб-сайті банку в розділі «Умови, тарифи та правила» https://industrialbank.ua/ua/terms-tariffs-rules (вкладка: «фізичним особам» в розділі 2.1. або скачати файл.

 

До уваги клієнтів: 31.10.2023 закінчується строк дії карток на лицьовій стороні яких нанесено строк дії 10/ 23.

 Картки термін дії яких закінчується будуть перевипущені Банком з новим строком дії.

Для отримання картки вам треба звернутись до відділення Банку, на якому ви отримали попередню картку.

Також повідомляємо, що Банк  не перевипускає картки клієнтам відділень, що знаходяться на тимчасово окупованих територіях, та автоматично продовжує строк дії діючих карток на період військового стану в Україні.

При цьому, за такими картками деякі операції недоступні, а саме: операції  переказу коштів на іншу картку,  операції в системі Індустріал24. В разі наявності бажання перевипустити картку і отримати нову картку з новим строком дії клієнти відділень, що знаходяться на тимчасово окупованих територіях (при наявності такої можливості) мають звернутись до  працюючого відділення Банку, розташованого на неокупованій територій та оформити заяву на перевипуск картки в індивідуальному порядку.

Заказать услугу

Не нашли необходимую информацию?

Укажите свой номер телефона и мы перезвоним в ближайшее время!