hamburger button

Увага! Важлива інформація

Шановні клієнти!

АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» звертається до ВАС із застереженням щодо використання сервісів наявного у мережі Інтернет сайту: https://allfin.com.ua/, що містить ознаки фішингового спрямування.

На цьому ресурсі використовуються дані АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК», зокрема: логотип; назва, номер телефону, адреса місцезнаходження тощо. Також, на ресурсі висвітлено подібні відомості про інші українські банки.

За такою адресою: https://allfin.com.ua/banki/industrialbank/ здійснюється перехід на зфальсифіковану сторінку АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК».Screenshot 30

На цій сторінці міститься активна кнопка керування вікном «ВЗЯТЬ КРЕДИТ!». У разі натисканні на таку кнопку з’являється форма заявки, де ВАМ пропонується ввести свої персональні дані для нібито оформлення кредиту у нашому Банку. (Це має місце для застосування й для інших банків, що вказані на цьому ресурсі).

Screenshot 31

При цьому ми ВАС застерігаємо, що АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» не має ніякого відношення до указаного сайту: https://allfin.com.ua/, та тим більше не пропонує через цей ресурс оформлювати кредит.

Як саме використовуватимуться Ваші персональні дані після подання такої заявки – ми не знаємо і відповідальності за це не несемо.

Будьте уважними та обережними.

З повагою, АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК»

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!