hamburger button

Підписання договору

АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" є давнім партнером заводу Valcambi SA, як Банк з бездоганною діловою репутацією та партнер Швейцарського заводу на території України. Голова Правління АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" Довбенко М.В. разом  з директорами бізнес департаментів Боцманом Ю.О. та  Стецюком М.О. відвідали завод Valcambi (заснований в 1961 р.) зі штаб-квартирою в м. Балерно, Швейцарія.

Industrialbank and valcambi

 Valcambi - завод з переробки дорогоцінних металів, один з найбільших спеціалізованих підприємств у світі. Виробництво ґрунтується на сучасних та унікальних технологіях, включаючи найсуворіші системи контролю якості і безпеки. Продукти швейцарської компанії відомі в усьому світі завдяки бездоганній якості та високій ліквідності.

Valcambi

Valcambi SA забезпечує повний цикл створення зливків від переробки металу до його штампування, а також розробку елементів для годинникової промисловості. Зливки з логотипом Valcambi є гарантією надійної інвестиції.

pidpysannia dogovoru

В ході зустрічі керівники підписали договір про співпрацю, було визначено обсяги поставок в рамках класичних продуктів, а саме штампованих та литих зливків дорогоцінних металів, а також поставки унікальних продуктів: комбінованих зливків з дорогоцінних металів та інвестиційних монет.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!