hamburger button

Перекази по номеру телефону в Industrial24

Індустріалбанк впровадив сервіс Visa Alias для переказу коштів у мобільному додатку INDUSTRIAL24.

За допомогою нового сервісу клієнти можуть здійснювати переказ коштів без необхідності вводити 16-значний номер платіжної картки отримувача, що спрощує операцію переказу та збільшує її безпеку. Перекази за номером мобільного телефону доступні у мобільному додатку INDUSTRIAL24.

Щоб відправити кошти отримувачу за номером телефону, необхідно у розділі обраної платіжної картки «Платежі» «Перекази» «Переказ по номеру телефону», ввести номер телефону отримувача або обрати його зі списку контактів, вказати суму переказу та підтвердити операцію за допомогою коду зі смс.

visa alias

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звертаємо увагу, що картка отримувача має бути прив’язана до номера його телефону. Для того, щоб отримати переказ за номером телефону необхідно прив’язати будь-яку гривневу картку до номера телефону.

Це можна зробити за кнопкою «Visa alias» у головному меню

visa alias1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

або у розділі «Оплата» на вкладці «Платежі» ➤ «Перекази» ➤ «Налаштування переказу по номеру телефона».

visa alias2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В якості номеру телефону для отримання переказів може використовуватись тільки фінансовий номер телефону клієнта (тобто номер телефону, який використовується для входу в мобільний додаток «Industrial24”). При цьому, відправник переказу має бути клієнтом будь-якого банку, що підтримує сервіс Visa Alias.

Тарифи та ліміти на здійснення операцій «переказ за номером телефону» аналогічні тарифам та лімітам за послугу «перекази з картки на картку».

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!