hamburger button

Агентство «Кредит-Рейтинг» підвищило довгостроковий кредитний рейтинг Індустріалбанку

Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" 24 травня 2018 року підвищило довгостроковий кредитний рейтинг Індустріалбанку за Національною рейтинговою шкалою до рівня uaAA- з прогнозом "стабільний". 

Рейтинг «uaAА-» свідчить про високу кредитоспроможність Індустріалбанку в порівнянні з іншими українськими кредиторами. Прогноз «стабільний» вказує на відсутність передумов для зміни рейтингу протягом року. Під час рейтингового процесу експертами агентства було проаналізовано фінансову звітність, а також внутрішню інформацію Банку.

Фактори, що сприяють підвищенню кредитного рейтингу:bukreev small
• низька питома вага простроченої заборгованості в кредитному портфелі
• диверсифікація ресурсної бази за основними кредиторами
• збалансованість активів і пасивів за строками до погашення
• прийнятні показники ефективності діяльності
• істотний обсяг коштів, залучених від пов'язаних осіб.

"Підвищення довгострокового кредитного рейтингу після злиття з Експрес-Банком в 2017 році особливо вагоме для нас і є важливим позитивним сигналом для наших клієнтів та ринку в цілому. Індустріалбанк в черговий раз підтвердив репутацію стабільної фінансової установи, яка успішно розвивається і демонструє високі фінансові результати», — зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

Вперше кредитний рейтинг було присвоєно Індустріалбанку в 2009 році, в 2016 він був підвищений до uaA-, а зараз - до uaAA-.


Довідка:

Індустріалбанк (м.Київ), заснований в 1990 році - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і зобов'язань Експрес-Банку, об'єднання з яким завершилося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена ​​в 23 областях, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!