hamburger button

Акція для позичальників Експрес-банку

kredity plat1З квітня 2019 року Індустріалбанк запропонував нові умови погашення зобов’язань за кредитами, укладеними з АБ «Експрес-Банк», правонаступником якого є Індустріалбанк. Нові умови дозволяють сплачувати кредити без штрафів, нарахованих за порушення позичальником умов кредитного договору.

Умови Акційної програми для фізичних осіб за кредитними договорами, укладеними з АБ «Експрес-Банк», враховують скасування штрафів, нарахованих за порушення позичальником умов кредитного договору, а саме обов’язку отримання заробітної плати та інших додаткових виплат від підприємства, яке було роботодавцем позичальника на момент укладання договору, тільки на поточний рахунок, відкритий в АБ «Експрес-Банк» (АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК») протягом всього строку дії кредитного договору.

Умовами акції передбачається скасування (не стягнення), як вже нарахованих штрафів, так і нарахування і стягнення таких штрафів в майбутньому за всіма кредитними договорами на споживчі цілі укладеними позичальниками з АБ «Експрес-Банк». Акція не застосовується для позичальників, за кредитами яких банком поданий позов до суду, та/або отримане рішення суду щодо стягнення заборгованості, що набрало законної сили.

«Метою впровадження зазначеної акції є стимулювання позичальників до виконання своїх обов’язків за кредитними договорами та до переходу на сучасні кредитні програми Індустріалбанку», - коментує Марина Нестеровська, заступник директора департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!