hamburger button

Індустріалбанк  долучився до ініціатив НБУ з поширення фінансової грамотності серед  дітей України!

В День Захисту дітей хочемо поділитись новиною, проте як співробітники Індустріалбанку  прийняли участь в освітньому фінансовому марафоні  «Фінансова оборона. Професія банкір» який ініціював Національний Банк України.

 Вітаємо Амбасадорів з фінансової грамотності в Індустріалбанку! 

серед них:

 

  • Рекуненко Віталія, заступник начальника Регіонального відділення у м. Суми  до якої завітали школярі 7-го та 8-го класу школи №13. Під час  уроку з фінансової грамотності на відділені  пані Віталія розповідали про історію грошей , починаючи зі стародавніх форм обміну і прогресуючи до сучасних платіжних засобів. Діти розглядали купюри різних валют,  мали можливість побачити роботу банкомату та дізналися як використовувати цей пристрій  для отримання грошей та здійснення операцій.

 

  • Борисенко Інна, начальниця відділення у м. Лебедин завітала  до 10-го класу школи №7.Під час зустрічі  пані Інна  розповідала учням про платіжну безпеку, наголошуючи на важливості збереження конфіденційності банківських даних та застосуванні сучасних технологій для захисту від шахрайства та кіберзлочинності. Учні дізнались про різні види банківських послуг і як вони сприяють економічному розвитку  і фінансовій стабільності суспільства, про витрати і заощадження, які є базовими поняттями та допомагають зробити перші кроки у введені обліку своїх витрат і можливо вже скоро хтось з учнів заощадить  і зможе втілити свою  мрію. 

 

Щиро дякуємо Амбасадорам Індустріалбанку за їхню участь у освітньому марафоні.

 

Ми в Індустріалбанку віримо, що в майбутньому буде щасливе й  мирне життя для всіх дітей.

Сподіваємося, що кожна дитина зможе мати можливість здобути освіту, розвиватися й реалізовувати свої мрії! 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!