hamburger button

Дегустація для киян -держателів Mastercard Platinum від Індустріалбанку

 BILSHE Priceless WineTasting Emailer 970x600Mastercard Більше Black запрошує на дегустацію помаранчевих вин від сомельє Good Wine Романа Ремеєва. Для участі в акції необхідно зареєструватися на bilshe.mastercard.ua, розраховуватися преміальними картками MasterCard Platinum, обміняти накопичені бали на пропозицію в каталозі та отримати шанс відвідати дегустацію помаранчевих вин – найпопулярнішого напою серед поціновувачів оригінального смаку.

Акція діє з 6 березня до 8 квітня 2019 року та актуальна для міста Києва. Деталі на сайті www.bilshe.mastercard.ua

Розраховуючись платіжною карткою кожен зареєстрований держатель картки отримує бали  - при здійсненні оплати на суму від 50 грн або більше одним чеком. Кожна така транзакція дорівнює 1 балу.

А далі достатньо обміняти накопичені бали на можливість взяти участь у розіграші квитків  на дегустацію помаранчевих вин на двох. Обмінювати бали можна необмежену кількість разів. Всього буде обрано 7 переможців Акції, що отримають квитки на відвідування дегустації для двох осіб

 


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!