hamburger button

Депозит «Стандарт» від Індустріалбанку знов у ТОП-15 депозитів

Депозит «Стандарт» від Індустріалбанку посів 14 позицію в рейтингу кращих депозитних програм в доларах США.  Умови розміщення вкладів в доларах США строком на 3 місяці вивчали фахівці Prostobank.ua.  У дослідженнях брали участь всі депозити різних банків  з будь-якою виплатою відсотків і незалежно від можливості поповнення або часткового зняття з вкладу. 

За даними Prostobank.ua середня ставка по таких депозитах становить 2,08% річних.  За депозитною програмою «Стандарт» від Індустріалбанку ставка у доларах США на 3 місяці становить 3% річних.

Нагадаємо, що на початку червня саме депозитна програма «Стандарт» була визнана однією з кращих. Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підбило підсумки свого двадцять п'ятого «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів», де  Індустріалбанк посів 11 позицію в рейтингу, вкотре підтвердивши рівень надійності та привабливості депозитів банку.

 Депозит «Стандарт» дозволяє збільшувати відсотки за рахунок щомісячних поповнень, які виплачуються по закінченню строку дії вкладу (у разі відмови від автоматичної лонгації) на платіжну картку, яку банк випускає кожному вкладнику.  Вклад відкривається на строки 1,2,3,6,9,13 місяців. У разі оформлення вкладу «Стандарт» в національній валюті на термін 9 або 13 місяців за допомогою мобільного додатку Industrial24, до базової відсоткової ставки додається Бонусна ставка + 0,25% річних.

Depozit2 Standart

 

 Для виплати вкладу та відсотків банк відкриває платіжну картку, клас картки може змінюватися в залежності від суми депозиту:

Depozit2 cards

 


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!