hamburger button

Industrial24: ліміти переказів

В системі Індустріал24 введені ліміти на здійснення платежів в розмірі:

-  не більше 150 000 грн по одній операції - за платежами за межі Банку (крім платежів в межах АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" (МФО 313849)

- не більше 300 000 грн - за платежами за межі Банку, що здійснюються протягом дня з рахунків одного клієнта (крім платежів в межах АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК"(МФО 313849)


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!