hamburger button

Industrial24 оновлення: 16 квітня 2019 року з 21:00 по 22:00

Industrial24 NFC PrepaidШановні клієнти! Будь ласка, зверніть увагу, що 16 квітня 2019 в протягом години з 21.00 до 22.00 Індустріалбанк проводить оновлення Industrial24. Просимо утриматися від використання програми у вказаний час.

Кожен день діджитал-команда розробників Індустріалбанку працює, щоб зробити Industrial24 ще більш зручним і корисним у вирішенні Ваших фінансових питань дистанційно - без відвідування банку! Ми робимо все для того, щоб Ви мали найсучаснішу систему банківського сервісу!


Оновлення - важливий етап в реалізації певних покращень, які дозволять вам отримувати якісний банківський сервіс онлайн швидко і впевнено!


Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності! І сподіваємося, що Ви оцінити вдосконалення системи!


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!