hamburger button

Індустріалбанк оновив тарифні пакети для підприємців

З 1 жовтня 2019 року вступають в дію зміни до тарифів щодо обслуговування фізичних осіб-підприємців.

            Зміни розміщено на порталі банку в розділі Умови, тарифи та послуги  в підрозділі ФОП п.п. 2.3. «Базові тарифи» та 2.5. «Тарифні пакети», а також в підрозділі «Юридичним особам» в п. 2.9.1.  Зміни торкнулися  тарифних пакетів фізичних осіб-підприємців  «Електрон», «Своя справа», «Своя справа+», «Бізнес-старт», «Безліміт», «Баланс» та Базових тарифів на обслуговування фізичних осіб-суб’єктів господарювання, фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю, а також тарифного пакету «Банківські метали» для юридичних осіб.  Детальніше:

  1. З 1 жовтня 2019 року припиняють дію тарифні пакети на обслуговування фізичних осіб-суб’єктів господарювання, фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю(нотаріусів, адвокатів), а саме «Баланс», «Безліміт»,  «Своя справа +».
  1. Клієнти, які обслуговуються за тарифними пакетами «Баланс», «Безліміт», «Своя справа +» мають  можливість обрати інший пакет для переходу до 1 жовтня 2019 року,  у разі не обрання клієнтом іншого  тарифного пакету  обслуговування із зазначеної дати буде здійснюватися за умовами  Базових тарифів на обслуговування фізичних осіб - суб`єктів господарювання, фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю.
  1. З 1 жовтня 2019 року також припиняє дію тарифний пакет «Бізнес Старт» для нових клієнтів. Умови для клієнтів, які обслуговуються за даним пакетом, залишаються без змін, крім умов щодо переведення на обслуговування на інший пакет після закінчення строку дії тарифного пакету «Бізнес Старт» (строк дії - 3 місяці; остаточне закриття - з 1 січня 2020 року). Після закінчення строку Тарифного пакету клієнт має можливість перейти на інший Тарифний пакет (за наявності). Оскільки Тарифний пакет "Баланс", на який згідно з умовами тарифного пакету «Бізнес Старт» переходить клієнт після закінчення строку дії пакету, припиняє дію з 1 жовтня 2019 року, то, якщо клієнт не визначився з Тарифним пакетом серед пакетів, що діятимуть з цієї дати, він автоматично переходить на обслуговування  на Базові тарифи на обслуговування фізичних осіб - суб`єктів господарювання, фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю.
  1. Оновлюються з 1 жовтня 2019 року Базові тарифи на обслуговування фізичних осіб - суб`єктів господарювання, фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю, а саме:

Відкриття рахунку

Відкриття рахунку (крім випадків зміни в діючому законодавстві та зміни рахунків за ініціативою Банку)*:

1.1.першого рахунку

100,00 грн.

1.2.кожного наступного рахунку (в т.ч. при перереєстрації клієнта)

50,00 грн.

10 Видача готівкових коштів

1,0 % від суми, мін. 20,00 грн

  1. Оновлюється з 1 жовтня 2019 року Тарифний пакет «Електронн», а саме в частині:

1.

Вартість тарифного пакету (відкриття одного поточного рахунку)

100,00 грн.

3.

Оформлення 1 корпоративної картки МС Standard/Visa Business

Входить у вартість тарифного пакету

13.

Видача готівкових коштів з поточного рахунку в національній валюти

1,0 % від суми, мін 20 грн.

  1. Оновлюються з 1 жовтня 2019 року умови Тарифного пакета «Своя справа», який змінює до того ж свою назву на Тарифний пакет « Бізнес- IT». Зміни стосуються лише зазначених нижче пунктів:

1.

Вартість тарифного пакету (відкриття першого поточного рахунку в  національній валюті)*

100,00 грн.

13.

Видача готівкових коштів з поточного рахунку в національній валюти

0,75%  від суми, мін 20 грн. 

Послуги Банку за Тарифним пакетом «Бізнес- ІТ» надаються клієнтам Банку - фізичним особам-суб’єктам підприємницької діяльності задіяних у сфері IT без визначеного терміну. Застосування Тарифного пакету (або перехід з Тарифного пакету) проводиться в перший робочий день місяця.  Клієнти, які не задіяні в IT сфері, можуть  обрати інший Тарифний пакет. Якщо клієнт не визначився з Тарифним пакетом, він автоматично переходить на Базові тарифи на обслуговування фізичних осіб - суб`єктів господарювання, фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю.

  1. З 1 жовтня 2019 року змінюються умови тарифного пакету «Банківські метали» для юридичних осіб, а саме цей тарифний пакет не може бути застосований до фізичних осіб-підприємців і діє лише для юридичних осіб (крім банків), в т.ч. їх представництв, установ та організацій,які утримуються з державного та місцевого бюджетів, комунальних підприємств (установ та організацій).


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!