hamburger button

Індустріалбанк опублікує в інформаційній базі даних НКЦПФР 12 повідомлень

Згідно з календарним планом впродовж року Індустріалбанк розмістить в базі НКЦПФР 12 інформаційних повідомлень. Зокрема, це документи та повідомлення про проведення спільних загальних зборів банків-учасників реорганізації, річних загальних зборів учасників Банку, а також інформація про Банк — річна (за 2017 рік) та проміжна (у три етапи).

Щодо термінів публікації даних, то проміжна інформація про Банк за перший квартал 2018 буде оприлюднена до 30 квітня; за другий квартал та третій квартал — до 30 липня та 30 жовтня відповідно. Інформація за четвертий квартал поточного року буде опублікована у річному звіті за 2018 рік.

Найближчим часом, а саме до 28 лютого 2018 року, Банк оприлюднить повідомлення про проведення спільних загальних банків-учасників реорганізації, про що незабаром повідомимо детальніше.

Варто додати, що на власному сайті Банку будуть розміщені всі заявлені в календарному плані інформаційні повідомлення, а у загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР — частково, згідно з вимогами ст. 40 Закону України «Про цінні папери та фондовий ринок».

Довідка:

Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 8 грудня 2017 року вкотре отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку налічує 104 відділення у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!