hamburger button

Індустріалбанк підписав угоду з Мінагрополітики про виплату компенсації аграріям

Згідно з угодою компанії та фізичні особи-підприємці, що працюють в галузі АПК та переходять до банку на комплексне обслуговування, відтепер отримують можливість компенсації від держави до 25 % від вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, та до 85 % від вартості саджанців вітчизняного виробництва.

RomanchukevichУ додатковій угоді йдеться про постанови Кабінету Міністрів України №130 та №106. Постановою № 130 передбачена компенсація до 25 % від вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, придбаної починаючи з 1 січня 2018 року. Постановою КМУ № 106 передбачається часткова компенсація вартості насіння с/г рослин та саджанців вітчизняного виробництва до 85 % від вартості. Компенсація надається аграріям на безповоротній основі.

Обидві постанови передбачають співпрацю Індустріалбанка з Міністерством аграрної політики та продовольства України в реалізації Державної програми підтримки аграріїв. Програма розроблена для компаній та фізичних осіб-підприємців, що працюють в галузі АПК, переходять до банку на комплексне обслуговування, мають прибуткову діяльність та ліквідне забезпечення.

«Індустріалбанк є активним учасником ринку банківських послуг та має досвід співпраці з агробізнесом. Зокрема, у банку діють дві програми фінансування підприємств агропромислового комплексу: «Агро-Техніка» — кредитування придбання сільгосптехніки та обладнання, а також «Агро-Перспектива» — кредитні лінії на поповнення обігових коштів. Ми маємо професійну команду, можливості для того, щоб на практиці надати доступ аграріям до кредитних ресурсів, із можливістю застосування компенсаційних механізмів, які передбачені державою на підтримку галузі», — зазначив Віталій Романчукевич, Перший заступник Голови Правління Індустріалбанку.

Для отримання більш детальної інформації щодо компенсації по програмі, звертайтеся до начальників регіональних відділень Індустріалбанку.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!