hamburger button

Індустріалбанк отримав сертифікат відповідності PCI DSS версії 3.2

Індустріалбанк успішно пройшов міжнародну сертифікацію відповідності стандарту безпеки інфраструктури платіжних карток PCI DSS та підтвердив високий рівень захисту персональних даних клієнтів. Команда банку отримала підтвердження відповідності до сертифікату PCI DSS версії 3.2.

«Безпека персональних даних клієнтів є ключовим елементом стратегії розвитку Індустріалбанку. Отримання сертифікату відповідності PCI DSS версії 3.2 свідчить про те, що наші клієнти можуть бути цілковито впевнені в найвищому ступені захисту їх даних, та надає можливості для впровадження нових сервісів на послуг для клієнтів, чим вже займається команда банку», — відзначив Євген Яхній, директор департаменту транзакційних операцій Індустріалбанку.

PCI DSS — єдиний міжнародний стандарт безпеки даних банківських платіжних карток, розроблений Радою зі стандартів безпеки індустрії платіжних карт (Payment Card Industry Security Standards Council), заснованої міжнародними платіжними системами Visa, MasterCard, American Express, JCB та Discover. Вимоги стандарту PCI DSS поширюються на всі організації, що беруть участь в обробці платіжних карт, в тому числі на торгові організації, процесингові компанії, фінансові установи та постачальників послуг.

Сертифікат PCI DSS версії 3.2 передбачає посилення вимог до інформаційної безпеки, зокрема — використання багатофакторної аутентифікації, коли для авторизації доступу до системи користувачу потрібно підтвердити свою особу двома чи більше способами. Вимога стосується всіх користувачів, що мають доступ до інформаційного середовища, в тому числі й адміністраторів з привілейованим доступом, незалежно від того, знаходяться вони в офісі чи працюють віддалено.


--------------------------------------------------------------------------------
Довідка:

Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (8 грудня 2017). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. 1 грудня 2017 року відбулося об’єднання Експрес-Банку та Індустріалбанку під єдиним брендом Індустріалбанк. На сьогодні мережа банку налічує 104 відділення.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!