hamburger button

Індустріалбанк представив мобільний додаток Індустріал24

Індустріалбанк впроваджує новий канал обслуговування клієнтів — мобільний додаток Індустріал24. Додаток Індустріал24 вже є у відкритому доступі на App Store та Google Play.

Індустріал24 дозволяє цілодобово дізнаватися про залишок на рахунку, відслідковувати останні операції та швидко переказувати кошти без відвідання банку. Додаток має зручне структуроване меню та дружній до користувача інтерфейс додатку, створений з врахуванням поведінки користувачів.

«Інтернет-банкінг та мобільний додаток Індустріал24 для багатьох клієнтів стануть основною точкою доступу до послуг оновленого Індустріалбанку. Тому нашою метою було створення простого та якісного технологічного сервісу, і ми переконані, що клієнти оцінять його зручність та фун<hr id="system-readmore" />кціональність», — відзначив Голова Правління Індустріалбанку Михайло Букрєєв.

Тарифи на обслуговування в Індустріал24 є більш ніж приємними:
• переказ коштів за межі банку — 1 грн
• переказ коштів на картку іншого банку — 1 % + 5 грн
Всі інші операції, що проводяться клієнтом за допомогою Індустріал24, не тарифікуються, тобто додатково сплачувати за них не потрібно.

Встановити Індустріал24 просто:
- знайдіть додаток Індустріал24 в    чи  

З додатком Індустріал24 те, що потребувало особистого візиту до банку або дзвінка на гарячу лінію, можна зробити вдома за чашечкою кави та переглядом улюблених телепередач. Завантажуйте та будьте на зв’язку з Індустріалбанком!

Вже скоро разом з оновленим сайтом Банку з’явиться й веб-версія інтернет-банкінгу Індустріал24.

А ми вже працюємо над розширенням сервісів!

--------------------------------------------------------------------------------
Довідка:
Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк, який надає широкий перелік послуг як підприємствам, підприємцям, так і населенню. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний» (08.12.2017 року). Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.


18.08.2017 року рішенням № 303 Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності Банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України, Індустріалбанку видано дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Експрес-Банку до Індустріалбанку за спрощеною процедурою відповідно до вимог Закону України "Про спрощення процедур реорганізації і капіталізації Банків". Реорганізацію завершено 1 грудня 2017 року.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!