hamburger button

Індустріалбанк представив оновлений сервіс Розрахункового центру “Дошка оголошень”

Сервіс доступний для всіх учасників клірингу та зручний у використанні. Він спрямований на розширення можливостей здійснення операцій з цінними паперами на двосторонній основі та забезпечує максимальну зручність укладення й виконання правочинів від моменту формування заявки купівлі/продажу на позабіржовому ринку до завершення розрахунків.

«“Дошка оголошень” Розрахункового центру — це майданчик, де може бути сконцентрована найбільш актуальна інформація щодо пропозицій на фондовому ринку. Наразі банком заплановано роботи з розвитку сервісу в частині масового завантаження заявок брокерів та підключення до Bloomberg, і ми закликаємо учасників клірингу вже зараз стати активними учасниками цього сервісу», — прокоментував Віталій Кисленко, директор департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку.

Скористатися усім комплексом послуг щодо випуску та обігу цінних паперів можуть як існуючі, так і потенційні клієнти Банку.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, за номером телефону: +38044 290 93 81 до Володимира Сіренка, начальника управління інвестиційних операцій та торгівлі цінними паперами Індустріалбанку.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!