hamburger button

Індустріалбанк визнано «Банком року-2019»

2 грудня 2019 року Індустріалбанк отримав нагороду «Банк року 2019» в номінації «Банк лідер за надійністю депозитів для юридичних осіб" в межах XI – Всеукраїнського конкурсу  «Банк року - 2019», організатором якого є міжнародний клуб "Банкиръ". Вручення нагороди відбулося на офіційній церемонії нагородження, що проходила в межах Київського міжнародного Цифрового форуму 2019.

Bukreev s sait«Ця нагорода уявляє собою приємну оцінку ефективності роботи Індустріалбанку.  Довіра, яку ми цінуємо і за яку вдячні нашим клієнтам та партнерам,  є  вершиною, яка ґрунтується на щоденній кропіткій, не завжди видимій, праці всієї команди банку та міцній підтримці акціонерів», – зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

 «Індустріалбанк є тим банком, якому довіряють як приватні вкладники, так і бізнес. До речі, цього року Індустріалбанк увійшов також до ТОП 10 банків, які обирають для розміщення депозитів страхові компанії, -  додає Михайло Букрєєв, -  Банк має високі рейтинги, пропонує якісний сервіс, зважену відсоткову політику та дуже консервативний підхід до кредитування, що робить його топ-вибором для співпраці щодо розміщення тимчасово вільних коштів».  

На  кінець листопаду депозитний портфель банку складає близько 1,4 млрд грн. Про насиченість Банку ліквідністю свідчить норматив ліквідності LCR. Цей коефіцієнт покриття ліквідністю відображає мінімально необхідний рівень ліквідності для покриття чистого очікуваного відтоку грошових коштів протягом 30 календарних днів з урахуванням стрес-сценарію. В  Індустріалбанку за даними на 1 жовтня  він становить 237% при нормі 90%. Тобто  Індустріалбанк виконує цей норматив майже з  трійним запасом. В арсеналі банку станом на 1 жовтня 2019 року сформовано портфель  депо-сертифікатів НБУ та ОВДП на суму понад 900 млн , а також більш ніж мільярдний запас кешу, а саме  залишків в касах та на коррахунках.  Акумульований Банком запас високоякісних ліквідних активів є достатнім для забезпечення всіх зобов’язань банку без підтримки НБУ та ефективного подолання  можливих стресових ситуацій в банківській системі.

 Частка непрацюючих активів на 1 жовтня 2019 року становила в Банку всього 14%, що майже в 2 рази нижче цього показника по банківській системі (25%).

На даний час мережа відділень банку складає 42 відділення у різних регіонах України. Одним з завдань, які ставить перед собою банк,  є створення оптимально розвиненої мережі продажів, яка була б здатна забезпечити високоякісну та прибуткову діяльність, пріоритетний розвиток системних інтересів, надання широкого спектру банківських послуг.    Банк рухається в напрямку цифровізації, у зв’язку з чим впроваджується оптимізація мережі відділень Банку, при цьому зусилля Банку спрямовані на підвищення якості обслуговування клієнтів шляхом удосконалення бізнес - процесів, впровадження нових підходів до діяльності відділень Банку, впровадження систем дистанційних каналів продажу банківських продуктів. Саме Industrial24 та Industrial24_Business  з їх розвиненими та постійно зростаючим обсягом послуг здатні забезпечити клієнтам оперативне вирішення щоденних фінансових питань, а відділення в свою чергу стають центрами для реалізації послуг, які вимагають більш індивідуальних рішень та впроваджень, зокрема фінансування бізнесу, консультування, операції на міжбанківському ринку тощо.


Довідка:
Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню (реєстраційний номер 36 у Державному реєстрі банків, ліцензія НБУ №126 від 12.10.2011). Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингом незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 17 областях України. Банк входить в ТОП-10 «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів» рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг».  За даними НБУ, прибуток банку за 9 місяців 2019 року склала 29,210 млн грн, а чистий процентний дохід - 245,794 млн грн.  Банк забезпечив приріст власного капіталу на 2,32% з початку року. 


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!