hamburger button

Графік роботи відділень Індустріалбанку наприкінці червня

Зміни у графіку роботи банку викликані тим, що День конституції України, який відзначається 28 червня, припадає на четвер. В зв’язку з цим Кабінет міністрів рекомендував перенести робочий день з п'ятниці, 29 червня, на суботу, 23 червня.

Таким чином вихідними будуть:

  • 28 червня — День Конституції;
  • 29 червня — так як робочий день перенесено на суботу, 23 червня;
  • 30 червня — субота,
  • 1 липня — неділя.

Якщо у вас, як у клієнта банку, з'явиться необхідність заблокувати або розблокувати платіжну картку чи змінити ліміти, всі ці дії можна виконати в мобільному додатку Industrial24.

Також під час тривалих вихідних ці питання можна вирішити з Процесинговим центром банку:

  • за номером 0800 50 35 35 (після з'єднання з процесинговим центром потрібно пройти процедуру ідентифікації власника карткового рахунку),
  • по скайпу: akbindustrialbank,
  • за номером 044 206 8525, в разі дзвінків з-за кордону.

Впродовж вихідних мережа банкоматів Індустріалбанку буде працювати безперебійно. Якщо виникнуть запитання, вирішення яких потребує особистої зустрічі з менеджером банку, завітайте до відділення найближчими днями.

Бажаємо добре відпочити під час свят та пам’ятайте, що ми завжди раді бути вам корисними!


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!