hamburger button

Індустріалбанк став прямим агентом міжнародної системи грошових переказів INTELEXPRESS

ВAndrey Lvov межах стратегії розвитку послуг для фізичних осіб Індустріалбанк уклав угоду з міжнародною системою грошових переказів INTELEXPRESS і став прямим агентом.

Клієнти Індустріалбанку зможуть відправляти і отримувати грошові перекази по системі INTELEXPRESS в доларах США і євро, в будь-якому відділенні банку, які представлені в 17 областях України.

INTELEXPRESS надає фізичним особам можливість здійснювати грошові перекази в межах більш ніж 90 країн світу. Основні принципи роботи системи INTELEXPRESS: конкурентні тарифи, миттєвий обмін інформацією, максимально довгий режим роботи пунктів обслуговування і доброзичливе ставлення до клієнтів.

«Система INTELEXPRESS була заснована в Тбілісі в 2006 році, а з 2015-oго року INTELEXPRESS ліцензована Національним банком України як міжнародна система грошових переказів в Україні, що дозволило системі працювати на території нашої країни. За офіційними даними НБУ за 2018 рік, система зайняла третє місце по вхідному потоку грошових переказів в Україну. Ми вдячні нашому партнеру за виявлену довіру до нашого банку. Індустріалбанк завжди працює над поліпшенням якості послуг для клієнті», - зазначив Андрій Львів, директор Департаменту банкнотного банкінгу Індустріалбанку.

З тарифами на обслуговування по системі INTELEXPRESS можна ознайомитися тут  

 


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!