hamburger button

Індустріалбанк став прямим агентом міжнародної системи грошових переказів Western Union®

Клієнти банку можуть скористатися послугами Western Union для здійснення грошових переказів в будь-якому відділенні банку в 23 областях України. Відправляти і отримувати перекази можна в наступних валютах: в євро, в доларах США, в російських рублях, а також в гривнях (відправка та виплата переказів в Україні).

Як прямий агент системи, Індустріалбанк також пропонує співпрацю в сфері термінових грошових переказів Western Union українським банкам і Andrey Lvovфінансовим організаціям.

«Western Union - лідер світового ринку грошових переказів, що динамічно розвивається. За сприяння Western Union банк істотно розширить географію охоплення, адже дана система представлена ​​в більш ніж 200 країнах і територіях світу. Ми вдячні компанії Western Union за виявлену довіру до нашого банку в якості агента. Індустріалбанк завжди працює над поліпшенням якості послуг для клієнтів», - зазначив Андрій Львов, директор Департаменту банкнотного банкінгу Індустріалбанку.

З тарифами на обслуговування за системою Western Union® можна тут


Довідка:

Компанія Western Union (NYSE: WU) - глобальний лідер міжнародних і міжвалютний грошових переказів. За даними на 30 червня 2018 року, глобальна мережа компанії налічує 550 тисяч пунктів обслуговування, які пропонують послуги під брендами Western Union, Vigo та Orlandi Valuta в більш ніж 200 країнах і територіях світу, а також надають можливість відправляти кошти на мільярди рахунків. У 2017 році загалом було переведено понад 300 млрд доларів США приблизно в 130 валютах, при цьому в цілому всіма сервісами оброблялося 32 транзакції в секунду.

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!