hamburger button

Індустріалбанк став учасником системи термінових переказів «ШВИДКА КОПІЙКА»

Andrey LvovВ межах стратегії розвитку послуг для фізичних осіб Індустріалбанк уклав угоду з системою термінових переказів «ШВИДКА КОПІЙКА», платіжною організацією якої є Ощадбанк.

Відтепер клієнти Індустріалбанк зможуть відправляти та отримувати грошові перекази по системі «ШВИДКА КОПІЙКА» через відділення банку по всій Україні. Грошові перекази здійснюються в національній валюті.

«Ця система дозволяє фізичним особам не тільки швидко, безпечно і дешево переказувати кошти в національній валюті в межах України без відкриття рахунку, але й має велику мережу пунктів прийому та видачі переказів, а саме більше, ніж 3000 пунктів. Наше партнерство з системою термінових переказів «ШВИДКА КОПІЙКА» дає нашим клієнтам ще більше можливостей підтримати своїх рідних і близьких по всій території України», - зазначив директор Департаменту банкнотного банкінгу Індустріалбанку Андрій Львов.

З тарифами на обслуговування по системі «ШВИДКА КОПІЙКА» можна ознайомитися тут. Таким чином, всього для клієнтів Індустріалбанку доступні 8 систем переказів - Миттєвий переказ (власна система переказів Індустріалбанку), Western Union, MoneyGram, RIA, MOSST Payments, INTELEXPRESS, Швидка копійка, ГЛОБУС (тимчасово не працює). Також є можливість здійснювати перекази в системі Swift.

Fasad Ivano Frankivsk


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).

Система «ШВИДКА КОПІЙКА» власна платіжна система Ощадбанку, яка має найрозгалуженішу мережу пунктів обслуговування у всіх куточках України, в кількості, близько 3000 відділень, за допомогою якої можна здійснити переказ без відкриття рахунку за лічені хвилини. У разі подання платником номера мобільного телефону одержувача, після здійснення переказу на цей номер приходить СМС повідомлення з контрольним номером переказу. У разі подання платником власного номера мобільного телефону, після виплати переказу, на цей номер приходить СМС повідомлення про отримання переказу. Час здійснення переказу не перевищує 3-х хвилин. 


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!