hamburger button

Індустріалбанк та MoneyGram впровадили нову послугу на ринку переказів – Account Deposit

Account Deposit Prez

Індустріалбанк отримав реєстраційне свідоцтво НБУ на впровадження Account Deposit. Новий для ринку України продукт банк впровадив спільно з міжнародною платіжною системою MoneyGram. Послуга дозволяє відправникам із-за кордону зараховувати суму переказу на банківський поточний рахунок фізичної особи – отримувача переказу в будь-якому банку-учаснику системи MoneyGram на території України. 

«Після впровадження проекту Account Deposit Індустріалбанк став кліринговим банком міжнародної корпорації в Україні. Довіра MoneyGram, яка за обсягами переказів входить до ТОП-2 світових лідерів, акції якої котуються на Нью-Йоркській біржі, а річний обіг перевищує 500 млрд доларів США, підкреслює вагомість нашого банку на фінансовому ринку країни», - коментує подію Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку. 

«Перед запуском проекту  ми ретельно проаналізували світовий досвід.   Зростання попиту на аналогічні продукти в інших країнах вказує на актуальність послуги і для українського споживача. Тож ми прогнозуємо значний попит на Account Deposit, - підкреслив Віталій Романчукевич, Перший Заступник Голови Правління Індустріалбанку, - до того ж, технологічність Account Deposit стане вагомим аргументом використання саме системи MoneyGram клієнтами як в Україні так і за кордоном. Насамперед, отримання грошей не потребує візиту до банку та дозволяє одразу розпоряджатися коштами. При цьому отримувати відсотки на залишок на рахунку. Таким чином, Індустріалбанк пропонує найбільш цікаву для клієнтів послугу на ринку грошових переказів».

«Account Deposit дозволяє поповнити банківський поточний рахунок клієнта будь-якого банка-учасника системи MoneyGram з будь-якого місця світу. А розмір комісії робить Account Deposit привабливим і вигідним інструментом переказу коштів для мільйонів людей, - додає Андрій Львов, Директор Департаменту банкнотного банкінгу Індустріалбанку, - тільки минулого року сума приватних грошових переказів з-за кордону в Україну склала 10,888 млрд доларів. За даними НБУ стабільна динаміка зростання збережеться і буде зростати. Тож ми сподіваємось, що наша нова послуга буде гідно оцінена клієнтами».


Довідка:

Індустріалбанк  - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Показник достатності регулятивного капіталу Індустріалбанку складає 39,16%. Банк має ліцензію депозитарної установи та надає послуги із відкриття рахунків у цінних паперах  і обслуговування обігу паперів. Банк працює на валютному та форексному ринках, активно обслуговує зовнішньо-економічну діяльність своїх клієнтів та розвиває документарний бізнес. 

Незалежне  агентство «Кредит-Рейтинг» у грудні 2019 році підтвердило рейтинг банку на рівні uaАА з прогнозом «стабільний».  Банк також входить до ТОП-25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-10 "Рейтингу надійності банківських депозитів" за версією агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!