hamburger button

Індустріалбанк увійшов до Асоціації українських банків

Асоціація українських банків вітає нового члена – АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК»

Співпраця АУБ із банками та іншими установами побудована на засадах взаємовигоди та водночас збереженні самостійності, що є запорукою стабільного розвитку української економіки.

Набувши статусу повноправного члена АУБ, АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» отримує такі переваги як представлення та захист власних інтересів у банківських та економічних процесах.

Асоціація українських банків вже протягом 30 років бере активну участь у розвитку національної банківської системи та економіки від самого початку її розбудови. Ми надаємо реальний захист усім банкам, незалежно від розміру та приналежності їхнього капіталу, професійно і на постійній основі відстоюємо інтереси своїх членів, налагоджуємо взаємовигідні зв’язки з Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України, Національним банком України, комерційними банками та міжнародними партнерами.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18  червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!