hamburger button

Індустріалбанк вкотре отримав право здійснювати виплати бюджетникам

10 грудня 2018 року у Міністерстві фінансів відбулося засідання конкурсної комісії з визначення банків, уповноважених здійснювати виплати пенсій, bukreev smallгрошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. За результатами конкурсу Індустріалбанк в черговий раз увійшов до числа переможців конкурсу.

Нагадаємо, що у вересні 2016 року Кабінет Міністрів прийняв постанову №662, згідно з якою банки з розміром активів менше 1% від активів банківської системи України втрачали право на здійснення бюджетних виплат. У 2017 році Індустріалбанк за підтримки Незалежної асоціації банків України відстояв у суді права фінансових установ на здійснення виплат бюджетникам і дискримінаційна постанова була скасована.

«Команда банку враховує всі вимоги регулятора та Кабінету Міністрів і працює над тим, щоб всі наші клієнти отримували високоякісні послуги. Цього року ми представили мобільний додаток Індустріал24 та його веб-версію, щоб кожен, хто отримує в Індустріалбанку зарплату чи пенсію, цілодобово мав зручний доступ до банківських послуг та міг сплачувати за комунальні послуги з мінімальною комісією», — відзначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

Загалом разом з Індустріалбанком за результатами розгляду конкурсної документації претендентів конкурсною комісією ухвалено рішення про включення до списку 39 банків.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!