hamburger button

Індустріалбанк вкотре підтвердив право здійснювати виплати бюджетникам

Bukreev NBU27 червня 2019 року у Міністерстві фінансів відбулося засідання конкурсної комісії з визначення банків, уповноважених здійснювати виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. За результатами конкурсу Індустріалбанк в черговий раз увійшов до числа уповноважених банків.

Міністерство фінансів щоквартально контролює виконання банками критеріїв відповідності для виплат працівникам бюджетних установ.  За рішенням уряду, претендувати на обслуговування бюджетників можуть всі банки, які не мають заборгованості перед Державною фіскальною службою і Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, що не піддавалися протягом шести місяців до подачі документів стягненням або обмеженням Національного банку і не включені в санкційні списки. 

 «Цього року банк отримав підвищення рейтингу до рівня uaAA з прогнозом «стабільний» від незалежного рейтингового агентства «Кредит-рейтинг».  Фінансова звітність банку щороку проходить аудиторську перевірку однією з провідних компаній світу з великої четвірки, а саме аудиторською компанією KPMG. Тобто прозорість діяльності, дотримання всіх вимог регулятора та виконання всіх взятих на себе зобов’язань є тими принципами, на яких ґрунтується робота нашої команди, — зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку, - І ми працюємо над тим, щоб всі наші клієнти отримували високоякісні сучасні послуги. Наприклад, наш мобільний додаток Індустріал24 дозволяє кожному клієнту цілодобово мати зручний доступ до банківських послуг, зокрема переказувати кошти та сплачувати за комунальні послуги з мінімальною комісією».  


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!