hamburger button

Індустріалбанк вкотре увійшов до рейтингу стійкості «Мінфіну»

Портал «Мінфін» підготував рейтинг стійкості українських банків за третій квартал 2018 року. Індустріалбанк зайняв у ньому 27 сходинку та в черговий раз увійшов до переліку найнадійніших банків країни як з точки зору експертів ринку, так і з точки зору звичайних вкладників.

При створенні рейтингу обов’язково враховується індекс стресостійкості банків. Він включає шість показників: залежність банку від вкладів фізичних осіб, якість фондування, прибутковість, ліквідність, достатність капіталу та масштаб діяльності банку.

Ще одним показником є оцінка банків фінансовими аналітиками. Традиційно укладачі рейтингу просять експертів відповісти на питання: «Чи довірите ви цьому банку понад 200 000 гривень?», що є максимальною сумою вкладу, яку гарантує Фонд гарантування вкладів. Також до ключових показників, які визначають місце банку в рейтингу стійкості, відносяться лояльність вкладників, репутація та досвід на ринку.

Індустріалбанк — фінансова установа, що розпочала роботу ще у 1990 році. Після об’єднання з Експрес-Банком, яке відбулося 1 грудня 2017 року, банк представлений у всіх регіонах України і до свого 28-го дня народження, яке відзначають 6 листопада, Індустріалбанк прийшов ще більш сильним та інноваційним.

На початку 2018 року Банк представив ринку додаток Industrial24 — повноцінний багатофункціональний мобільний банкінг з веб-версію для фізичних осіб. Найближчим часом у додатку  з’явиться також функція NFC та можливість оформлення цифрової платіжної картки.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!