hamburger button

Індустріалбанк впровадив можливість FaceID для користувачів iOS-смартфонів

З 27 грудня в мобільному додатку Industrial24 для власників iOS-смартфонів з'явилася можливість ідентифікації FaceID. Нововведення реалізовано в цілях зручності користування додатком і забезпечення сучасними системами безпеки.

Технології захисту даних не перший рік активно застосовуються в смартфонах. Якщо більшість телефонів середнього цінового сегмента використовують Touch ID, то з 2017 років преміальні лінійки Samsung і Apple використовують для ідентифікації технологію розпізнавання особи Face ID. Спеціальний блок камери сканує об'ємно-просторову форму обличчя людини і порівнює її з наявною в пам'яті. Технологія є самонавчальною, що дозволяє пристрою впізнавати користувача навіть при зміненому зовнішньому вигляді, з новою зачіскою, вусами, бородою і т.п.

RomanenkoЗ розвитком операційної системи датчики Face ID і Touch ID почали використовувати для підтвердження покупок, переходу до захищених розділів системних налаштувань і для ідентифікації в деяких програмах. В Industrial24 реалізована можливість входу в програму за допомогою Touch ID - як для iOS, так і для Android. А з останнім оновленням додатки для власників iOS впроваджена можливість FaceID.

«Індустріалбанк йде в ногу з часом. Ми вдосконалюємося, щоб наш додаток був комфортним у використанні і мав високий рівень захисту, - поділився Директор Департаменту розробки продуктів і процесів Індустріалбанку Сергій Романенко, - Поряд з цим наша digital-команда розробників постійно розширює спектр послуг, якими клієнти можуть користуватися дистанційно. Так, в даний час ми працюємо над впровадженням в Industrial24 можливості покупки валюти».

Touch ID має такі переваги:
• перевірена часом система, модулі працюють надійно, а ремонт в разі поломки коштує недорого (ремонт Face ID в рази дорожче)
• можна користуватися не дивлячись на апарат, зручно використовувати під кутом або коли смартфон лежить на столі (Face ID вимагає дотримуватися певного кута між особою і екраном)
• можна задавати декілька відбитків, що в теорії дозволяє внести на пристрій до п'яти різних користувачів (Face ID в iOS 12 навчили запам'ятовувати лише пару осіб)

На стороні Face ID такі сильні сторони:
• більш сучасний захист з меншою ймовірністю злому
• не вимагає наявності спеціальної кнопки / зони на пристрої
• можна розблокувати смартфон в рукавичках

Останнє оновлення Industrial24 є на AppStore і PlayMarket.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!