hamburger button

Індустріалбанк впровадив сервіс онлайн-страхування

RomanenkoНа початку липня 2018 року Індустріалбанк спільно з сервісом онлайн-платежів iPay та страховою компанією «Арсенал Страхування» запровадив сервіс онлайн-страхування, скористатися яким можна на сайті банку.

Відтепер для оформлення договорів страхування не потрібно витрачати багато часу. Всього за кілька хвилин у зручний час оформити поліс можна за своїм комп’ютером, ноутбуком чи на екрані смартфону.

У переліку послуг представлено три види страхування: електронний поліс ОСЦПВ (обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів), туристичне страхування для тих, хто виїжджає за кордон, а також страхування нерухомості (квартири або будинку). Оплатити послугу можна карткою будь-якого банку.

Переваги оформлення поліса онлайн:

  • оформлення відбувається вдома чи на роботі, в комфортному режимі;
  • заощаджується час на поїздку в страхову компанію та очікування в черзі;
  • процес розрахунку страхових внесків цілком прозорий: за допомогою онлайн-калькулятора можна відкоригувати розмір платежів, змінюючи параметри страхування;
  • якщо відсутні якісь папери, можна відкласти заповнення заявки, у той час як у разі особистого візиту в страхову компанію довелося б витрачати час на повторну поїздку.

«Індустріалбанк продовжує впроваджувати стратегію розвитку технологічних послуг і ми раді представити нашим клієнтам ще один сучасний сервіс — придбання страхового полісу на сайті банку. Завдяки нашому партнеру, компанії «Арсенал Страхування» та ТОВ «Універсальний Дата Центр» (iPay), це просто й зручно, і ми переконані, що клієнти отримають страховий сервіс найвищого рівня», — зазначив Сергій Романенко, директор департаменту розробки продуктів та процесів Індустріалбанку.

Щоб замовити страховий поліс, переходьте на сайт Індустріалбанку:

https://industrialbank.ua/ua/private/online-strahovanie


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!