hamburger button

Індустріалбанк запустив у мобільному додатку нові функції

У мобільному додатку Industrial24 з’явилася можливість здійснювати платежі та відкривати депозити онлайн. Завдяки новим можливостям користуватися сервісом стало ще зручніше.

Відтепер кожен клієнт, який відкриє у додатку Industrial24 депозит «Стандарт», «Доходний» чи «Скарбничка», отримає надбавку +0,25% до процентної ставки. При цьому депозит має бути у національній валюті, а його термін — 9 або 13 місяців.

Інша новація, на яку чекали всі користувачі додатку, — це можливість здійснення платежів. У додатку з’явилася можливість поповнення мобільного телефона за номером, а також через вибір оператора мобільного зв’язку. Крім того через Industrial24 можна сплатити:

  • платежі до бюджету (штрафи за порушення ПДР)
  • фінансові послуги, зокрема, погашення кредитів в інших банках та фінансових компаніях
  • сплата за послуги провайдерів телебачення та інтернету
  • продаж товарів
  • оплата ігор

«Ми постійно працюємо над вдосконаленням нашого додатку Industrial24 та наповнюємо його новими та такими необхідними для клієнтів банкуRomanenko сервісами. Наразі в додатку реалізована можливість оформлювати депозити, здійснювати поповнення рахунків мобільних операторів та низку інших платежів.

Продовжуючи тенденцію відповідати сучасним вимогам ринку банківських послуг та побажанням наших шановних клієнтів, невдовзі в додатку також буде впроваджений сервіс оплати будь-яких комунальних послуг.

Окремо хочу анонсувати впровадження високотехнологічного функціоналу, яке невдовзі відбудеться. Мова йде про можливість здійснення оцифровки карток банку клієнтами, що дасть змогу здійснювати розрахунки в торгово-сервісній мережі за допомогою смартфону, без використання картки. Також невдовзі в нашому додатку з’явиться можливість випуску наперед оплачених карток (pre-paid-карток МПС «VISA»)», — прокоментував Сергій Романенко, директор Департаменту розробки продуктів та процесів Індустріалбанку.

«Завдяки новим функціям додаток Industrial24 починає повноцінно виконувати роль віртуального відділення банку. Користувач може переглянути станNesterovskaya рахунку, перерахувати кошти, виконати різні платежі та змінити ліміти по картці, якщо це потрібно, а також відкрити депозит та отримати за це додаткові відсотки. З кожним днем все більше користувачів Industrial24 переконуються, що мобільний банкінг — це просто і зручно, а безготівкові розрахунки — це майбутнє, яке поряд», — зазначила Марина Нестеровська, заступник директора Департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку.

Раніше у додатку Industrial24 була реалізована можливість авторизації за відбитком пальців. Вона доступна власникам пристроїв на iPhone та Android, обладнаних дактилоскопічним сканером. Щоб активувати функцію, потрібно завантажити додаток, авторизуватися і в налаштуваннях дозволити доступ за відбитком пальця. Такий спосіб авторизації надійно захищає дані користувачів від несанкціонованого доступу.

Мобільний додаток Industrial24 був представлений банком у січні 2018 року. За його допомогою користувачі можуть цілодобово дізнаватися про залишок на рахунку, відслідковувати останні операції, швидко виконувати грошові перекази, встановлювати та знімати ліміти, а також за потреби блокувати картку. Додаток має зручне структуроване меню та дружній до користувача інтерфейс, створений з урахуванням поведінки користувачів.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!