hamburger button

Конкурс дитячого малюнку «Дитинство без турбот»

Незалежна асоціація банків України спільно з Благодійною організацією «ЛІГА БАНКІВ УКРАЇНИ» оголошують про старт конкурсу дитячого малюнку «Дитинство без турбот», присвяченого Міжнародному дню захисту дітей - 2021.

dytynstvo-bez-turbotЦе чудова нагода для юних художників продемонструвати світу свій талант.

Цьогорічна тема – дитинство без турбот!

Ваші діти зможуть креативно розповісти про свої мрії, або про протидію пандемії, а якщо пов’язати ідею малюнку з фінансовим сектором – ще й приєднатися до світової спільноти фінансово обізнаних маленьких громадян.

До участі в конкурсі запрошуються усі бажаючі діти віком від 3 до 16 років.

Малюнки мають бути виконані у форматі А3 (297×420мм).

Три малюнки, які наберуть найбільшу кількість голосів, стануть переможцями конкурсу та отримають диплом та цінний подарунок від організаторів Конкурсу. Крім того, передбачається окреме нагородження в номінації «Приз глядацьких симпатій».

Більш детально із вимогами до робіт та іншою інформацією можна ознайомитись запосиланням: https://nabu.ua/images/uploaded/sys_media_doc/doc_6fff4005fa9085ea42c726d14259054c.doc

Для оперативнішої організації голосування, а також прискорення визначення переможців, просимо в першу чергу направляти конкурсні роботи в електронній формі на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з темою листа «Для участі в конкурсі».

Роботи приймаються до 21 червня включно. Оригінали конкурсних робіт та документів (заява на участь у конкурсі, авторський договір) особисто передаються до БО «ЛБУ», або надсилаються напоштову адресу БО «ЛБУ» ( 03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, 3 під`їзд, поверх 3, офіс 96).

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!