hamburger button

Кращий депозит: UBR.ua включив вклад Індустріалбанку у ТОП-5 найкращих

Індустріалбанк увійшов до ТОП-5 банків у рейтингу «Кращих депозитів» від порталу UBR.ua. Високу експертну оцінку згідно з критеріями оцінки отримала депозитна програма «Стандарт». Цей депозит можна оформити дистанційно у мобільному додатку Industrial24 з додаванням + 0,25%до поточної ставки у гривні.

До рейтингу UBR.ua «Кращий депозит» були включені 20 найбільших банків-власників вкладів населення за розміром депозитного портфеля населення, відштовхуючись від офіційного звіту Національного банку на лютий 2019 року.  А також довільні 5 банків поменше - з тих, що зазвичай не беруть участь ні в яких рейтингах.  Щоб показати альтернативу тим вкладникам, які не спираються на точку зору більшості.

Ключові параметри вкладу - ставка, умови поповнення та розірвання, лонгації, мінімальна сума, можливість дистанційного оформлення, бонуси - оцінювалися за бальною системою.  В результаті вклади були ранжовані за сумою набраних очок.  Чим більше балів, тим вище місце в рейтингу.

Депозитна програма «Стандарт», яка саме і потрапила до рейтингу, має наступні умови: депозит відкривається на строк від 1 до 13 місяців, враховує можливість поповнення на суму від 100 гривень (або 10 доларів США чи Євро), виплата відсотків здійснюється по закінченні строку дії депозиту на платіжну карту, яка випускається кожному вкладнику.

Depozit2 Standart

*додається бонусна ставка +0,25% при оформленні депозиту за допомогою мобільного додатку Industrial24

Для виплати відсотків за всіма депозитними програмами банку випускається платіжна картка MasterCard або Visa. Але за бажанням клієнта можливе оформлення карток відповідно до тарифів банку:

При депозиті на суму  від 50 000 UAH, 2 000 USD або 2 000 EUR – MasterCard Standard / Visa Classic

При депозиті на суму  від 100 000 UAH, 5 000 USD або 5 000 EUR – MasterCard Gold / Visa Gold

При депозиті на суму  від 500 000 UAH, 15 000 USD або 15 000 EUR – MasterCard  Platinum / Visa Platinum

Вся сума депозиту та нараховані відсотки будуть перераховані на картковий рахунок до відкритої картки.

Картка не випускається лише у тому випадку, коли депозит відкривається в Industrial24. Але саме Industrial24 дасть можливість збільшити відсоткову ставку – адже до поточної ставки депозитів Стандарт, а також Доходний та Скарбничка, у гривні додається +0,25%.

Детальніше про рейтинг читайте на UBR.

Індустріалбанк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб  (свідоцтво №016 від 02.09.1999 р.) – з 26 квітня 2019 року на сайті оновлено довідку про фондгарантування.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!