hamburger button

Купуй на Rozetka з Mastercard від Індустріалбанку: доставка безкоштовна з «Нова пошта»

З 18 березня 2019 року всі держателі платіжних карток  Mastercard від Індустріалбанку, які роблять покупки на Rozetka за допомогою карток, можуть отримати безкоштовну доставку «Новою поштою».

Купуйте на Rozetka, платіть карткою Mastercard від Індустріалбанку – отримуйте безкоштовну доставку замовлення у відділення «Нова Пошта».

Mastercard Rozetka mailДля отримання безкоштовної доставки потрібно:

  • обрати товар на сайті або в мобільному додатку інтернет-супермаркету Rozetka за посиланням https://rozetka.com.ua/freedelivery/ та зробити замовлення на суму від 1000 грн;
  • обрати спосіб доставки – самовивіз із Нової Пошти;
  • оплатити замовлення онлайн карткою Mastercard від Індустріалбанку, використовуючи спеціальний вид оплати під назвою «Оплата Mastercard з безкоштовною доставкою».

Акція діє з 18.03.2019 р. по 31.03.2019 р.* на всій території України, за винятком території проведення ООС і тимчасово окупованої території. Докладніше

*Організатор залишає за собою право закінчити акцію достроково.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!