hamburger button

Літня акція від TaxFree4U для клієнтів Індустріалбанку

500 eur UKRМи дуже любимо наших клієнтів, тож раді повідомити, що для держателів платіжних карток Індустріалбанку, які багато подорожують та розраховується платіжними картками за покупки, наш партнер TaxFree4U дарує запаморочливі подарунки!

З 15 травня 2019 року по 15 липня 2019 року клієнти Індустріалбанку та сервісу TaxFree4U можуть виграти 500 EURO для проведення шопінгу в Італії, Франції, Іспанії та Німеччині.  З усіх учасників, які виконають умови Акції, буде обрано переможця за допомогою сервісу випадкових чисел random.org!

 Хто може брати участь в акції?

 - Клієнти Індустріалбанку та сервісу TaxFree4U, які скористалися мобільним додатком вищезгаданого сервісу.  Додаток доступний на Android та iOSплатформах.

Як брати участь в акції?

 - Зареєструватися або бути зареєстрованим в додатку за промокодом "INDUSTRIAL" за посиланням: https://taxfree4u.eu/ru/registration/?promo=INDUSTRIAL

 - Зробити покупки на суму від 500 євро в одній з країн: Франція, Італія, Німеччина чи Іспанія, в період з 15.05.2019 по 15.07.2019.

 - І повернути ПДВ з сервісом TaxFree4U.

 Умови акції максимально прості!  Чому б не спробувати удачу?

  Переможець буде визначений 19 липня 2019 року.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub.

TaxFree4U - онлайн-сервіс для відшкодування ПДВ, створений спеціально для вигідного шопінгу в країнах Європейського Союзу - Німеччини, Франції, Італії, Іспанії.  TaxFree4U дає можливість:   повернути Tax Free з покупок практично в будь-якому магазині-платника ПДВ;  не витрачати час на заповнення декларації.


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!